• 2 valgfrie gratisprøver
  Velg blant eksklusive prøver for kvinner og menn.
 • Gratis frakt over kr 600,-
  Gratis frakt på ordre over kr 600,- innenfor Norge
 • Leveringstid 3-5 virkedager
  Rask og sikker levering med Posten og Bring
 • Gratis gaveinnpakning
  Få gratis gveinnpakning, velg et kort og legg ved en personlig hilsen.

Biotherm
Les mer om Biotherm

Biotherm tilbyr hudpleieprodukter perfekt tilpasset personlige behov og hudens biologiske rytme.  I tillegg til produktenes kosmetiske effekt står naturlighet i fremste rekke. Det benyttes kun utvalgte ingredienser som gir huden det den virkelig trenger for å se sunn og strålende ut.  Allerede i 1985 lanserte Biotherm sin første hudpleieserie for menn. Takket være omfattende forskning og kontinuerlig videreutvikling representerer Biotherm i dag ledende ekspertise på området hudpleie for kvinner og menn.


Tilbake 1 2

Biotherm - hudpleie fra havet

Biotherm er et spennende fransk hudpleiemerke som eies av L`Oreal og har siden oppstarten vært en pioner innen hudbiologi. Biotherm er spesielt kjent for å ha oppdaget de helbredende egenskapene til Lifte PlanktonTM som brukes i alle Biotherm sine avanserte hudpleieprodukter. Gjennom sin ekspertise på blå bioteknologi tilbyr Biotherm friske og behagelige testurer for en sunn og bærekraftig skjønnhet. Biotherm tilbyr pleie for både anikt og kropp, og for alle hudtyper. De mest ikoniske hudpleieseriene er: Aquasource, Blue Therapy, Lait Corporel, Biomains and Eau Vitaminée. Biotherm har i løpet av mange år smykket sine reklamekampanjer med kjente fjes som Marie Hanson, Elle Macpherson, Rebecca Romijn og Takeshi Kaneshiro.

Biotherm - også for menn

Biotherm Homme startet i 1985 og har siden den gang vært verdens ledende hudpleiemerke for menn. Biotherm utvikler stadig unike hudpleieprodukter for menn for å møte deres spesielle behov. Den kjente skuespilleren Chris Noth, fra Sex & the City, har siden 2009 vært herreseriens ansikt utad. De mest solgte produktene fra Biotherm Homme sereien er: Aquapower, Force Supreme og High Recharge.

Biotherm hos Douglas

Biotherm tilbyr innovative hudpleieløsninger for begge kjønn og gjør det mulig for alle å finne produkter som tilfredstiller ethvert behov og ønske - produktene kjøper du her hos Douglas.