• 2 valgfrie gratisprøver
  Velg blant eksklusive prøver for kvinner og menn.
 • Gratis frakt over kr 600,-
  Gratis frakt på ordre over kr 600,- innenfor Norge
 • Leveringstid 3-5 virkedager
  Rask og sikker levering med Posten og Bring
 • Gratis gaveinnpakning
  Få gratis gveinnpakning, velg et kort og legg ved en personlig hilsen.

Burberry

Thomas Burberry grunnla sitt firma i 1856.  Merket Burburry står for klassisk britisk design, innovasjon og mesterlig håndverkskunst.

Under dagens ledelse av Christopher Bailey har merket utviklet en moderne estetikk, men forblir likevel tro mot sin unike tradisjon.
Burberry - over hundre år med stilfull mote

Burberry ble etablert av Thomas Burberry i 1856 og fokuserte den gang på stilfullt og brukervennlig yttertøy. Burberry, slik vi kjennert det i dag, er et stort og velrenomert motehus som tilbyr blant annet eksklusive klær, accessories, solbriller, duft og kosmetikk. Det Burberry kanskje er aller mest kjent for er sine ikoniske trench coats og skjert med Burberrys egne rutemønster i beige, svart, hvitt og rødt. Burberry har gjennom årene fått æren av å kle opp kente personer som Humphrey Bogart, Audrey Hepburn, Peter Sellers, and Ronald Reagan.

Burberry - duften av liksus

Burberry er intet unntak når det gjelder å utvikle egne dufter. Gjennom årene har vi blitt vitne til en rekke dufter fra Burberry som alle har en stilfull eleganse. Duften inne i flasken, men også utsiden, gjenspeiler Burberry sin umiskjennelige karakter. Flere av kreasjonene er smykket med Burrberry sitt legendariske rutemønster, enten i form av inngraveringer i glasset, eller med heldekkende tekstil som duften "Burberry London" er et eksempel på. Burberry slutter aldri å imponere og har i løpet av de siste årene lansert fristende komposisjoner for begge kjønn og alle aldre - slik at alle kan omgi seg med en eksklusiv aura av sanselige kreasjoner fra et av verdens ledende motehus.

Burberry - makeup for naturlig skjønnhet

Burberry makeup ble laget ut i fra en ide om at kvinner skal kunne fremheve sin egen skjønnhet, uten å dekke dekke over, eller forandre utseendet med tykke lag. Derfor er Burberry makeup et utvalg lette og delikate produkter med mål om å fremheve naturlig skjønnhet. Forpakningen på produktene er lett gjenkjennelig og Burberry sin stil går som en rød tråd gjennom hele kolleksjonen. Blant annet er foundation-nyansene inspirert av fargene på den ikoniske khaki trench coat. Burberry har et tilfredstillende utvalg av eksklusiv makeup som du finner her hos Douglas.