• 2 valgfrie gratisprøver
  Velg blant eksklusive prøver for kvinner og menn.
 • Gratis frakt over kr 600,-
  Gratis frakt på ordre over kr 600,- innenfor Norge
 • Leveringstid 3-5 virkedager
  Rask og sikker levering med Posten og Bring
 • Gratis gaveinnpakning
  Få gratis gveinnpakning, velg et kort og legg ved en personlig hilsen.

By Terry
Les mer om By Terry
Mer enn bare en merkevare. Siden TERRY har tilpasset seg behovene til dagens kvinner, tilbyr de eksepsjonelle og høyteknologiske produkter. TERRY uttrykker sine verdier og kompetanse med formler som er på randen av en innovasjon. De bruker avansert teknologi sammen med svært sjeldne aktive ingredienser, inkludert verdifulle prismer og pigmenter som er kjent for sin utrolige glød og den makeløse følelsen de gir huden.
by Terry - moderne makeup

by Terry er et nyere makeup-merke som ble opprettet av makeup artist Terry de Gunzburg i 1998. Terry var på den tiden kreativ direktør for YSL og hun er spesielt kjent for å ha utviklet en av verdens mest populære highlight concealere gjennom tidene -Touche Èclat. Terry har blitt sett på som makeupens Steve Jobs ved at hun har mestret å forutse kvinners ønsker og behov for så å skape sofistikerte produkter som har blitt uunnværlige for kjøperne. by Terry tilbyr derfor luksuriøs makeup som har tilhengere over hele verden.

by Terry - produkter av ypperste kvalitet

by Terry har med årene skaffet seg en stor gruppe av svært lojale fans med sine glamorøse nyvinninger som er et resultat av innovasjon og forskning. Produktene fra by Terry er ikke kjent for å være av den rimeligste sorten. Dette forsvares av Terry selv ved at forskning på og utarbeidelse av makeup av ypperste kvalitet, koster. by Terry tilbyr alle sine kunder et utvalg av makeup som er basert på tanken om at "less is more". Et av by Terry sine mest ikoniske og bestselgende produkter er Baume de Rose. Dette er leppepleie som gir intensiv næring med dyptvirkende vitaminer, planteekstrakter, rosevoks, siberiansk blomsterolje, plumpende bio-ceramider og fuktighetsgivende sheasmør. Det er ikke vanskelig å bli forelsket i produktene fra by Terry!

by Terry

by Terry har også et utvalg av eksklusiv hudpleie og ekstravagante dufter. Duftene fra by Terry er laget i samarbeid med Terry selv og bærer mer eller mindre preg av Terry sin fascinasjon og begeistring for roser. Terry vokste opp i en familie som var genuint interessert i dufter og mange av luktene fra barndommen har vært en absolutt inspirasjon for by Terry sine komposisjoner. I likhet med by Terry sin makeup er også hudpleien av samme ypperlige kvalitet. Det er like enkelt å forelske seg i disse to produktkategoriene og her hos Douglas kan du prøve ut de fantastiske produktene fra den høyt elskede og velrenomerte merkevaren.