• 2 valgfrie gratisprøver
  Velg blant eksklusive prøver for kvinner og menn.
 • Gratis frakt over kr 600,-
  Gratis frakt på ordre over kr 600,- innenfor Norge
 • Leveringstid 3-5 virkedager
  Rask og sikker levering med Posten og Bring
 • Gratis gaveinnpakning
  Få gratis gveinnpakning, velg et kort og legg ved en personlig hilsen.

Clarins
Les mer om Clarins
Planter gjør livet vakrere, og det er nettopp naturen som er en verdifull kilde for Clarins eksklusive pleie. Clarins forskere henter ut plantenes hemmelige skjønnhets-ingredienser, og finner de mest effektive virkestoffene. I mer enn 50 år har Clarins vært en skjønnhets 'botaniker'.

Tilbake 1 2 3

Clarins - naturen som utgangspunkt

Clarins er et fransk hudpleiemerke med en unik ekspertise innen planter og biologisk mangfold. Alle produktene fra Clarins er beriket med naturlige planteekstrakter som er samlet i en formel basert på en optimal konsentrasjon av virkestoffer, innovativ forskning og en gjennomgående reskpekt for naturen!

Clarins har i løpet av de siste 60 årene lansert en rekke ikoniske produkter og kan smykke seg med tittelen - Europas nr. 1 på unike high-end hudpleieprodukter. Jacques Courtin-Clarins åpnet sitt første Clarins spa i Paris i 1954 og merket har siden den gang vært ettertraktet på utallige spa verden over. Produkter av høyeste kvalitet satt i kombinasjon med unike påføringsmetoder har vært grunnlaget for deres ideologi om å tilby virkningsfulle produkter til alle kvinner. Det var ikke før år 2002 at Clarins våget seg ut på nytt terriotorium - hudpleie for herrer. Clarins Men kan i dag tilby en bredspektret hudpleielinje som er spesielt tilpasset menn og deres behov.

Clarins er ikke bare et ledende spa og hudpleiemerke, men de har også et respektabelt utvalg av luksuriøs makeup. I 1991 ble Clarins første makeup-kolleksjon lansert og de har hele tiden kjørt en rød tråd om å skape delikat makeup som skal få alle kvinner til å føle seg vakre.