• 2 valgfrie gratisprøver
  Velg blant eksklusive prøver for kvinner og menn.
 • Gratis frakt over kr 600,-
  Gratis frakt på ordre over kr 600,- innenfor Norge
 • Leveringstid 3-5 virkedager
  Rask og sikker levering med Posten og Bring
 • Gratis gaveinnpakning
  Få gratis gveinnpakning, velg et kort og legg ved en personlig hilsen.

Giorgio Armani
Les mer om Giorgio Armani
Navnet Giorgio Armani står for de fineste stoffer og tidløs eleganse. Alle kreasjoner kombinerer elegant enkelhet med en intense følelser. Duften fra luksusmerkene er dyrebare kreasjoner som tar utgangspunkt i klassisk parfymekunst. Og akkurat som duftene, understreker Armanis kosmetikk en kvinnes personlighet på en elegant måte. Det handler om eleganse, skjønnhet og sensualitet. En sminke som skal påføres lett. Derfor er Armanis sminketeksturer og farger lette og gir et luftig og luksuriøst resultat.Giorgio Armani parfyme

Giorgio Armani fra Italia grunnla merket i 1975 og har i løpet av årene skapt et mote-imperium av eksklusive klær, dufter, makeup, interiør, bøker, kostbare klokker og hoteller. Designeren Giorgio Armani er kjent verden over, men i USA er han mest kjent for sine populære herredresser. Han har i løpet av sin karriere fått æren av å kle opp Hollywood-stjerner som blant annet Michelle Pfeiffer, Jodie Foster og John Travolta til den røde løperen. Giorgio Armani sine dresser har blitt båret av menn i årevis som et symbol på suksess, dette er et levende bevis på at designerens verker har blitt ikoniske for en hel verden.

Giorgio Armani - med enkel finesse

Giorgio Armani har blitt et synonym på en enkel, elegant og sofistikert stil - kvaliteter som på finuerlig vis gjenspeiles i hans duftkreasjoner. Merket Giorgio Armani lanserte sin første duft "Armani" i 1982, dette var en kvinneduft som ble den første i rekken av mange påfølgende duft-suksesser. Alle duftene fra Giorgio Armani er inspirert av hans kleskreasjoner og steder han ofte besøkte. Med en Armani-duft fullfører du antrekket på en passende måte.

Giorgio Armani - parfymer for både han og henne

Giorgio Armani startet i 1998 en ny trend inne duft - duodufter. Dette var parfymer med samme navn som kom i to forskjellige varianter, en for kvinner og en for menn. Disse duftene fra Giorgio Armani har kommet i en rekke ulike utgaver i løpet av de siste årene. Eksklusivitet har også blitt et kjennetegn på merkevaren Georgio Armani og dette ble ytterligere forsterket da han i 2004 lanserte en ny og svært kostbar duftlinje Armani Privé hvorav den første het "Ambre Soie". Duftene i denne serien ble kun produsert i et begrenset opplag med den enkle hensikt å ivareta deres eksklusivitet.