• 2 valgfrie gratisprøver
  Velg blant eksklusive prøver for kvinner og menn.
 • Gratis frakt over kr 600,-
  Gratis frakt på ordre over kr 600,- innenfor Norge
 • Leveringstid 3-5 virkedager
  Rask og sikker levering med Posten og Bring
 • Gratis gaveinnpakning
  Få gratis gveinnpakning, velg et kort og legg ved en personlig hilsen.

Guerlain
Les mer om Guerlain
Guerlains fantastiske kreasjoner har siden 1828 imponert generasjoner med sine nydelige duftakkorder. Sanne eller ikke: Guerlains dufter forteller vakre historier, inspirert av sensuelle begivenheter, litterære verk og reiser til fjerne land.

Tilbake 1 2

Guerlain - lange tradisjoner for eksklusivitet

Guerlain er et fransk luksusmerke og er et av de eldste vi kjenner i dag, med en begynnelse som strekker seg helt tilbake til 1828. I løpet av disse årene har Guerlain vært en av verdens ledende produsenter av eksklusiv hudpleie og makeup, men det de er aller mest kjent for er sine unike dufter. Duftene fra Guerlain har i all sin tid hatt et strerkt navn innen parfymeindustrien og har fra fødselen av preget parfymetrendene verden over. Duftene ble raskt populære blandt sosieteten i Paris og Guerlains grunnlegger Pierre-François-Pascal Guerlain fikk æren av å lage en Eau de Cologne til selveste Napoleon den 3. sin brud - Empress Eugénie i 1853. De mest kjente duftene fra Guerlain er Jicky, Shalimar, Chamade, Samsara og Vétiver, for å nevne noen.

Guerlain - ikke bare duft

Guerlain har alltid hatt en mål med sine produkter, nemlig at de skal utføre og tilfredstille med sine opplagte funksjoner, men også fungere som sanselig inspirasjon og bidra til overraskelse og beundring. Guerlain Terracotta solpudder har blitt et ikonisk proukt som er høyt elsket av tusener verden over. Dette var Guerlains første solpudder og har vært en fast følgesvenn for mange i flere tiår. Pudderet har hele tiden ekspandert sin rekkevidde og kommer i dag i flere ulike varianter. Det finnes også en egen kolleksjon med Terracotta-produkter hvorav Terracotta La Perfum er av de mest populære. I likhet med andre store luksusmerker har naturligvi også Guerlain et fullt sortiment av eksklusiv makeup som hver sesong kommer med en ny og inspirerende look.

Guerlain hudpleie

Pierre-François Pascal Guerlain var ikke bare en parfymør i særklasse, han utviklet også en rekke hudpleieprodukter hvorav det ene fremdeles finnes i dag - Baume de la Ferté. Guerlain sine hudpleieprodukter er av ypperste kvalitet og er å finne på en rekke spa rundt om i verden. Innovativ forskning ligger til grunn for produktenes kvalitet og standard.