• 2 valgfrie gratisprøver
  Velg blant eksklusive prøver for kvinner og menn.
 • Gratis frakt over kr 600,-
  Gratis frakt på ordre over kr 600,- innenfor Norge
 • Leveringstid 3-5 virkedager
  Rask og sikker levering med Posten og Bring
 • Gratis gaveinnpakning
  Få gratis gveinnpakning, velg et kort og legg ved en personlig hilsen.

Begrens resultatene
Pris
NOK - NOK
Populært blant andre kunder

Tilbake 1 2 3 .. 10

Hårprodukter på nett - Douglas har merkene som gir både hold, volum og glans.

Douglas tilbyr profesjonelle hårpleie- og stylingsprodukter, salong- eksklusive merkevarer av beste kvalitet og produkter for alle behov, hver hårtype og hver trendy frisyre.

Oppdag det store utvalget hårprodukter hos Douglas

Enten du har langt eller kort, krøllete eller rett hår - hos Douglas vil du alltid finne ideelle hårprodukter. Hårgelé for frekke, korte frisyrer, mousse for krøllete hår, intensiv shampoo for tørt hår eller hårspray for volum - alt til daglig hårpleie og til de spesielle anledningene. Eksklusive produkter fra profesjonelle frisør-merker og det beste innen utstyr gjør hårpleie og hårstyling så enkelt som mulig. Utvalget spenner seg fra Douglas sitt eget merke av basis-produkter som shampoo, balsam og hårmasker, via et vell av pleie-produkter som kremer, spray og lotion, til høykvalitets stylingprodukter som hårspray, gel, og skum og diverse styling apparater for den perfekte looken. Oppdag omfanget av hårprodukter for menn og kvinner, og unn håret noe vakkert - med hårprodukter av høyeste kvalitet fra Douglas.

Alt av hårprodukter på ett sted

Noen ganger trenger man mer enn bare en balsam. Hos Douglas har vi samlet alt du trenger av hårprodukter - både daglig pleie som shampoo og balsam, stylingprodukter som gir glans, hold og volum - og også de hårproduktene som kan utgjøre hele forskjellen: en god hårbørste, rettetang og strikker. Hårprodukter på nett har aldri vært enklere!