• 2 valgfrie gratisprøver
  Velg blant eksklusive prøver for kvinner og menn.
 • Gratis frakt over kr 600,-
  Gratis frakt på ordre over kr 600,- innenfor Norge
 • Leveringstid 3-5 virkedager
  Rask og sikker levering med Posten og Bring
 • Gratis gaveinnpakning
  Få gratis gveinnpakning, velg et kort og legg ved en personlig hilsen.

Hugo Boss
Les mer om Hugo Boss

I tillegg til nyskapende og eksklusivt motetilbehør tilbyr Hugo Boss sine kunder akkurat det som trengs for en perfekt finish til et elegant utseende og individuell image: spennende dufter og høy kvalitet i hudpleieprodukter nøye tilpasset den enkelte hudtype.

Hugo Boss tilbys i mer enn 100 land, og representerer en særegen stil som kombinerer ønsket om moderne luksus med klassisk understatement.

Brukere av Hugo Boss markerer seg.  Og etterlater en egen signatur som huskes.Hugo Boss - en legedarisk designer

Hugo Boss var en tysk designer som spesialiserte seg utelukkende på herreklær og var i mange år produsent av arbeidsklær. Denne situasjonen tok seg kraftig opp for Hugo Boss i løpet av 1970 årene da bestillingene kom på de første skreddersydde herredressene. Merkenavnet Hugo Boss vokste og det samme gjorde utvalget av produkter - i dag er Hugo Boss kjent for mye mer enn bare herreklær av ypperste kvalitet.

Hugo Boss - et symbol på stil og finesse

Siden lanseringen av Hugo Boss sin første duft "Boss Number One for men" i 1985 har merket blitt godt annerkjent i parfymeindustien. Duftene fra Hugo Boss har gjennom årene blitt mange og hver og en av dem passer de ulike personligheter. Du kan velge blant en rekke duftvarianter avhengig av om du er ung eller voksen med en sporty eller konservativ stil. Hugo Boss sine dufter har alltid blitt utviklet i samarbeid med velrenomerte parfymører og tilbyr en kontinuerlig støm av nye dufter med gjenkjennelig særpreg og raffinement. Felles for duftene fra Hugo Boss er at de utstråler klar maskulinitet uanvhengig av om duften er frisk og lett eller varm og krydret, i tillegg holder de samme eksklusive standard som Hugo Boss sitt kvalitetssikre design.

Hugo Boss - også for kvinner

Hugo Boss, i likhet med alle parfymehus med respekt for seg selv, sørget for at også kvinner skulle få smykke seg med med herlige og eksklusive dufter fra den talentfulle designeren. I dag har Hugo Boss en lang liste av kvinnedufter som alle inneholder et herlig utvalg av duftnoter som kan falle i smak hos alle kvinner i hele verden. Duftene fra Hugo Boss er alle unike og bærer et feminint preg av ulik karakter. Du finner din favotitt her hos Douglas.