• 2 valgfrie gratisprøver
  Velg blant eksklusive prøver for kvinner og menn.
 • Gratis frakt over kr 600,-
  Gratis frakt på ordre over kr 600,- innenfor Norge
 • Leveringstid 3-5 virkedager
  Rask og sikker levering med Posten og Bring
 • Gratis gaveinnpakning
  Få gratis gveinnpakning, velg et kort og legg ved en personlig hilsen.

Lancôme
Les mer om Lancôme

For Lancôme er skjønnhet en vitenskap som alltid er i bevegelse. Lancôme har derfor i mer enn 70 år kombinert forskning og vitenskap for å overskride grensene for teknologi om og om igjen.

Lancôme har på denne bakgrunn enestående kjennskap til huden, dens mekanismer og deres spesifikke behov. Men det er mye mer enn ren faktakunnskap som gjør Lancôme til en av de ledende eksperter innen skjønnhet. Verden over spør Lancôme kvinner om deres forventninger til pleieprodukter og kosmetikk.

Dine ønsker er inspirasjon og krav på samme tid.


Tilbake 1 2

Lancome - duft

"Lancome parfyme - fransk stil Det franske luksusmerket Lancôme knyttes hovedsaklig opp mot luksuriøs makeup, men Lancome imponerer også med sensuelle duftkreasjoner. Lancome parfyme er harmoni og klarhet i perfeksjon. Lancome ble grunnlagt i 1935 av Armand Petitjean og har siden den gang representert eksklusive skjønnhetsprodukter som er produsert i høyeste kvalitet, med mål om å skape et tillitsfullt og varig forhold til kunden. Lancome har satt innovasjon og forskning i fokus for å sikre at Lancome alltid tilbyr aktuelle og eksklusive produkter. Rosen er Lancome sitt kjennetegn og representerer denne unike merkevaren. Lancome symboliserer ren velvære, individuell skjønnhet og fransk stil.

Lancome - ulike duftlinjer

"Lancome parfyme i forskjellige duftlinjer Den klassiske Lancome parfymen sitt repertoar tok form for første gang i 1969 og opprettholdes til det fulle i dagens sortiment. Sensuell og forfriskende presenterer Ô de Lancôme som en unik duft opplevelse. De andre duft linjene er rene nytelser for både han og henne. Trésor linjen har siden 1990 vært en del av Lancome sitt parfymerepertoar. De romantiske duftkreasjonene reflekterer de beste følelsene i verden. Lancome fanger kjærlighetens sødme i delikate og lette fasetter i Trèsor linjen. La vie est belle er den nyeste duftlinjen fra Lancome. Disse unike Lancome duftene har en gjennomgående tråd med noter av patchouli, jasmin og gourmand. Lancome lar også menn skjemme seg bort med herlig parfyme - Hypnose Homme er en duft for den moderne mannen som vet nøyaktig hva han vil. Noter av frisk lavendel og rav bidrar til å danne en unik duft opplevelse!

Lancome makeup

Lancôme tilbyr også eksklusive makeup produkter til kunder verden over. Lancome har en ideoligi som handler om positiv skjønnhet og har derfor valgt karismatiske kvinner som sine ambassadører gjennom årene - Julia Roberts, Kate Winslet, Penélope Cruz og Emma Watson. Felles for disse er at de er fulle av energi og talent, dette er kvaliteter som representerer essensen i Lancome sin ideologi og symboliserer samtidig en moderne, delikat og universell skjønnhet.