• 2 valgfrie gratisprøver
  Velg blant eksklusive prøver for kvinner og menn.
 • Gratis frakt over kr 600,-
  Gratis frakt på ordre over kr 600,- innenfor Norge
 • Leveringstid 3-5 virkedager
  Rask og sikker levering med Posten og Bring
 • Gratis gaveinnpakning
  Få gratis gveinnpakning, velg et kort og legg ved en personlig hilsen.

Makeup Art Cosmetics

Tilbake 1 2 3 4 5

MAC Cosmetics

"MAC Cosmetics - et kultmerke som har erobret verden! Kosmetikkmerket MAC ble grunnlagt av Frank Toscany i 1984, og er i dag en av de mest anerkjente produsentene av kosmetikk i verden. De første produkten fra MAC ble utviklet i samarbeid med frisør Frank Angel - sammen skape de makeup av høy kvalitet som oppfyller alle dagens krav til et moderne sortiment som egner seg like godt på catwalken som i enhver sminkeveske"

MAC - en mester på trend-makeup

MAC sin makeup kjennetegnes av rike pigmenter, uttrykksfulle leppestifter, intense øyenskygger og perfekt dekkende foundations som tryller frem en imponerende jevn og naturlig hudoverflate. MAC er alltid innovative og tilbyr en perfekt løsning for alle makeupartister, men også for maceup-addicts - nemlig paletter du kan fylle opp med dine egne favotitter av blush og øyenskygger. Kunsten å skape nye trender har blitt en av MAC sine spesialiteter og MAC-fans kan flere ganger i året la seg inspirere av nye kollesjoner med artistisk preg.

Makeup med mening

De to grunnleggerne av MAC hadde et samlet ønske om å skape makeup som passet for alle aldre og begge kjønn, uansett legning. Derfro lot MAC butikkene seg prege av et delvis teatralsk og dragaktig uttrykk. Alle MAC fans kjenner til VIVA GLAM - dette er en kampanje som siden 1994 har samlet inn penger som går direkte til bekjempelsen av HIV og AIDS.