• 2 valgfrie gratisprøver
  Velg blant eksklusive prøver for kvinner og menn.
 • Gratis frakt over kr 600,-
  Gratis frakt på ordre over kr 600,- innenfor Norge
 • Leveringstid 3-5 virkedager
  Rask og sikker levering med Posten og Bring
 • Gratis gaveinnpakning
  Få gratis gveinnpakning, velg et kort og legg ved en personlig hilsen.


Tilbake 1 2

Fremhev øyenbrynene dine med øyenbryn farge

Uavhengig av om du har tykke eller tynne øyenbryn, helt naturlige som er nappet med pinsett eller tatoverte, er de med på å ramme inn ansiktet og dermed påvirker de også symmetrien i ansiktet. Øyenbryn fargen du velger på brynene dine bør helst være så lik den naturlige hårfargen din som mulig, på den måten unngår du at resultatet ser unaturlig ut. Med mindre du velger å farge øyenbrynene med permanent farge, kan du velge å markere dem med øyenbry blyant, øyenbryn pudder, øyenbryn krem eller øyenbryn gel. De ulike produktene du kan velge i kommer i alle typer øyenbryn farge og du velger tekstur avhengig av hvilke du selv foretrekker.

Den perfekt øyenbryn farge med blyant

En øyenbryn blyant kommer ofte i form av en kombinasjon av en blyant på den ene siden med tilhørende kost eller pensel på den andre siden. Med denne duoen kan du trylle frem en perfekt øyenbryn farge og form slik at brynene dine ser optimalt velstelt ut. Ønsker du å bruke øyenbryn pudder anbefales det å påføre dette med en liten skrå børste, da vil du enklest mulig kunne skape et naturlig resultat. Om du ikke er så stø på hånden kan du benytte deg av øyenbryn sjablonger og du vil enkelt og raskt fylle brynene med øyenbryn farge.

Alt til øyenbryn finner du hos Douglas

Det finnes også øyenbryn farge i form av krem og gel. Foretrekker du et av disse alternativene anbefales det å bruke samme type kost som ved påføring av øyenbryn pudder. Da grer du øyenbryn hårene samtidig som du markerer brynene perfekt med øyenbryn farge. Ingen hår vil ligge feil eller stikke ut. Alt du trenger for å skape de brynene du alltid har ønsket deg finner du hod Douglas - her finnes alle typer øyenbryn farge og ulike tilbehør som pinsett, saks, vekst-serum, sjablonger og koster.