• 2 valgfrie gratisprøver
  Velg blant eksklusive prøver for kvinner og menn.
 • Gratis frakt over kr 600,-
  Gratis frakt på ordre over kr 600,- innenfor Norge
 • Leveringstid 3-5 virkedager
  Rask og sikker levering med Posten og Bring
 • Gratis gaveinnpakning
  Få gratis gveinnpakning, velg et kort og legg ved en personlig hilsen.

Prada
Les mer om Prada

Prada Parfums står for luksuriøs parfymekunst hevet over midlertidige trender. Duftene kombinerer tradisjonell håndverkskunst med edle ingredienser, tradisjonelle verdier og en fantastisk aura av haute couture.

Å utvikle en duftkomposisjon betyr i huset Prada noe annet enn å designe en kolleksjon. En kolleksjon står i fokus for oppmerksomheten en sesong før den blir avløst av den neste.  En duft blir komponert for evigheten.  Som en dyrebar juvel som aldri mister sin skjønnhet, verdi og appell.
Prada - et mektig motehus

Prada er et av verdens mest kjente italienske motehus og ble grunnlagt av Mario Prada i 1913. I samarbeid med sin bror Martino åpnet de en butikk "Fratelli Prada" (Prada Brothers), hvor de solgte ulike produkter og reisekofferter i lær av høy kvalitet. Prada har i hele sin levetid vært en familiebedrift og Prada, slik vi kjenner det i dag, er et merke i Mario sitt barnebarn Miuccia Prada sin ånd. Eksklusive og stilrene vesker av beste og fineste kvalitet har fra starten av vær Prada sine mest ikoniske produkter.

Prada - design for bevisste kunder

Prada lanserte sine første Tote-bags og ryggsekker i 1979 som raskt ble merkets bestselgere. Det tok ikke lang tid før Prada utvidet sin synlighet på markedet ved å la store forhandlerer rundt om i verden selge sine dyrebare veske-kreasjoner i tillegg til å åpne en ekstra butikk i Milano. I liket med flere andre store motehus lanserte også Prada en egen kolleksjon av sko i 1984. Prada fortsatte å utvide sortimentet med "high-fashion" kolleksjoner både for kvinner i 1988 og for menn i 1993.

Prada - eksklusive og særegne dufter

Prada presenterte sine første dufter i 2003 og gjorde dem tilgjengelig i sine egne butikker og i utvalgte varehus. Duftene fra Prada var et utvalg eksklusive komosisjoner av ypperste kvalitet og alle duftene bestod kun av en eneste igrediens og fikk blant annet navnene Iris, Orange Flower, Tuberose og Violet. Denne duftlinjen fra Prada ble fornyet både i 2007 og i 2010. Prada sin første masseproduserte duft var Prada Eau de Parfum som ble lansert i 2004. Prada "Ephemeral Infusion" ble lansert i 2007 og inneholdt noen av de samme duftnotene som parfymene i Prada Exclusive-linjen som utelukkende bestod av mer dyrebare ingredienser. Prada har i dag et lekkert utvalg av eksklusive dufter for han og henne som utstråler samme eksklusivitet og særegenhet.