• 2 valgfrie gratisprøver
  Velg blant eksklusive prøver for kvinner og menn.
 • Gratis frakt over kr 600,-
  Gratis frakt på ordre over kr 600,- innenfor Norge
 • Leveringstid 3-5 virkedager
  Rask og sikker levering med Posten og Bring
 • Gratis gaveinnpakning
  Få gratis gveinnpakning, velg et kort og legg ved en personlig hilsen.

Yves Saint Laurent
Les mer om Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurents verden er preget av lidenskap, kreativitet og fantasi. Selskapets grunnlegger, Yves Mathieu Saint Laurent, født i Algerie i 1936 var  allerede i sine tidlige år et av de største talentene i skjønnhetens verden.  Før 1961 åpnet han sitt eget motehus i Paris, og ble i 1957, i en alder av 21 år utnevnt til Diors yngste sjefsdesigner gjennom alle tider. Hans første kvinne-duft, 'Y' fra 1964, brakte ham ut på det store markedet. Husets suksessfulle historie har fortsatt til denne dag. 

Yves Saint Laurent (150)

Tilbake 1 2

Yves Saint Laurent - et legendarisk motehus

YSL - i løpet av bare 40 år har mannen Yves Saint Laurent blitt en legende, mens selskapet Groupe Yves Saint Laurent har vokst til å bli et av verdens ledende merker for ekslusive klær, parfyme, accessories, sminke, hudpleieprodukter, og ikke minst haute couture. YSL har alltid noe unikt, noe nytt og moderne å tilby og unnlater aldri å gjøre sine kunder fornøyde. Felles for YSL, både mannen og merket, er at de har en ideologi om å skape fremgang i merket ved å ha en genuin tro på skjønnhet, fremfor å skulle være bedre enn sine konkurrenter.

YSL skjønnhet - makeup og hudpleie for bevisste kunder

YSL makeup har med årene blitt svært populær og ettertraktet blant skjønnhets-elskere verden over. De bestselgende produktene fra YSL er Touch Eclat concealer, Effet Faux Cils Mascara, Rouge Pur Couture og Rouge Volupte lipstick, Glossy Stains, øyenskyggepaletter og neglelakk. YSL tilbyr også en egen hudpleieserie med eksklusive produkter som er basert på avansert teknologi for på best mulig måte bevare ungdommelig skjønnhet og glød.

YSL - dufter i særklasse

YSL har i sin livslange karriere vært en trendsetter for en hel verden med sine fantastiske kreasjoner for både kvinner og menn, men også YSL sine dufter har stått som en klar førsteplass på ønskelisten til millioner av mennesker. YSL sin historie på duftfronten er gjennomhullet av suksesser. Helt siden 1964, da den første parfymen "Y" ble lansert, har nye duftkreasjoner kommet som perler på en snor. YSL skapte stor furore i 1971 da han lanserte sin første herrduft - Pour homme som ble illustrert med et bilde av Monsieur Yves Saint Laurent poserende naken. I dag er duftene fra YSL et absolutt must-have for begge kjønn, hvorav de mest populære for menn er L ' Homme, La Nuit de l'Homme og Opium, Black Opium, Manifesot og Paris for kvinner.