• 2 valgfrie gratisprøver
  Velg blant eksklusive prøver for kvinner og menn.
 • Gratis frakt over kr 600,-
  Gratis frakt på ordre over kr 600,- innenfor Norge
 • Leveringstid 3-5 virkedager
  Rask og sikker levering med Posten og Bring
 • Gratis gaveinnpakning
  Få gratis gveinnpakning, velg et kort og legg ved en personlig hilsen.

ZOEVA
Les mer om ZOEVA
ZOEVA ble grunnlagt i 2008 av Zoe Boikou i Frankfurt am Main. Bak hvert ZOEVA produkt ligger lidenskapen for makeup, entusiasmen for skjønnhets-verktøy og kjærlighet til fascinerende farger. La ZOEVA overbevise deg og ta fatt på reisen til din beste versjon av deg selv.

Tilbake 1 2

Zoeva - bli den beste utgaven av deg selv

Zoeva ble grunnlagt av tyske Zoe Boikou i 2008. Merkenavnet Zoeva er satt sammen av Zoe - det greske ordet for "liv" og Eva - som var den førte kvinnen på jorden. Zoeva har ekspandert voldsomt på få år og har gått fra å tilby et sortiment bestående av kun ti makeup-koster til å tilby et imponerende utvalg av over femti koster og tilbehør, og over hundre farger av øyenskygger, rouge, leppestifter og eyelinere. Alle produktene fra Zoeva er laget for at alle kvinner enkelt skal kunne bli den beste utgaven av seg selv.

Zoeva - høy kvalitet til en hyggelig pris

Zoeva utvikler stadig nye produkter og alle er laget ut i fra en genuin interesse og lidenskap for makeup. Derfor er sortimentet fra Zoeva en samling av glamorøse produkter av høyeste kvalitet som tilfredstiller tusenvis av lojale fans. Bakrunnen for at Zoeva ble til er Zoe sitt ønske om å skape en merkevare med alle typer makeup-tilbehør som er tilpasset motebildet, som holder profesjonell standard og som kan anskaffes av forbrukerne til en overkommelig pris. Alle fargene i sortimentet er bestemt av Zoe selv som lar seg inspirere av alt hun ser og hører rundt seg.

Zoeva - børster som har tatt en hel verden med storm

Zoeva opplevde sin første massive oppsving i 2010 etter at det ble publisert en tutorial på youtube hvor børstesettet Bamboo ble vist. Dette innelgget om de populære Zoeva-kostene ble i løpet av få timer vist over 200.000 ganger, noe som resulterte i et raskt utsolgt lager. Denne trende har vist seg flere ganger for Zoeva så fort de lanserer nye børstesett, noe som understreker merkets populæritet. Zoeva har også fått en stor fanskare på grunn av sine trendy øynskyggepaletter hvorav "Cocoa Palette" har vært en absolutt bestselger.