• 2 valgfrie gratisprøver
  Velg blant eksklusive prøver for kvinner og menn.
 • Gratis frakt over kr 600,-
  Gratis frakt på ordre over kr 600,- innenfor Norge
 • Leveringstid 3-5 virkedager
  Rask og sikker levering med Posten og Bring
 • Gratis gaveinnpakning
  Få gratis gveinnpakning, velg et kort og legg ved en personlig hilsen.

bareMinerals

bareMinerals er ekspert på mineral makeup og tlbyr en komplett skjønnhetsserie av makeup pleieprodukter og praktiske sminkeredskaper. Fremhev din naturlige skjønnhet med bareMinerals. Foundations fra bareMinerals er fri for parabener, talkum, mineraloljer, kunstige dufter og fargestoffer, kunstig voks og andre bindemidler. La huden din puste - bareMinerals gir deg en lett finish, så lett at det kjennes ut som du ikke har på makeup i det hele tatt.


























bareMinerals - en følelse ble til makeup

bareMinerals har sitt opphav fra en tanke om kjærlighet. Grunnleggerne ønsket å tilby kvinner et alternativ som skulle få dem til å føle seg bedre ved at selvtilliten skulle bygges opp innenfra. bareMinerals skulle være banbrytende og annerledes ved å utvikle makeup med hudpleiende egenskaper som faktisk skulle gjøre godt for huden. Dette oppnådde de gjennom en tett dialog med ulike kvinner for å ha deres tanker, ønsker og behov som utgangspunkt i produktutviklingen.

bareMinerals - mineralrevolusjonen

bareMinerals er utvilsomt mest kjent for sitt gjennombrudd med mineralmakeup. Mineraler er hjertet i alle produktene fra bareMinerals, og hvert og et av dem har fått sine unike egenskaper takket være naturlige mineraler. De ulike mineralene i bareMinerals sin makeup er nøye utvalgt og har som mål å levere et pustende og langvarig resultat med god dekkevne som i tillegg beskytter med UV-A og UV-B filter. Med denne makeupen kan du la deg inspirere av et imponerende utvalg av fargerike øyenskygger og leppestifter, og foundation og pudder med herlige teksturer du kan nyte med god samvittighet.

Mineralbasert hudpleie

bareMinerals sin hudpleie er intet unntak når det gjelder innhold av naturlige mineraler. Den eksklusive ingrediensen - ActiveSoil Complex er en del av alle hudpleiproduktene fra bareMinerals og sørger for å tilføre viktige makro- og mikronæringsstoffer til huden som stimulerer hudcellene til raskere fornyelse, bidrar til en jevnere hudtone og beskytter mot ytre stressfaktorer. Er du på utkikk etter både makeup og hudpleie som huden din vil nyte godt av er bareMinerals et klart valg. Du kan kjøpe produktene her hos Douglas.