• 2 valgfrie gratisprøver
  Velg blant eksklusive prøver for kvinner og menn.
 • Gratis frakt over kr 600,-
  Gratis frakt på ordre over kr 600,- innenfor Norge
 • Leveringstid 3-5 virkedager
  Rask og sikker levering med Posten og Bring
 • Gratis gaveinnpakning
  Få gratis gveinnpakning, velg et kort og legg ved en personlig hilsen.

Begrens resultatene
Pris
NOK - NOK
Populært blant andre kunder

Tilbake 1 2 3

Solkremer med sikker og pålitelig beskyttelse

Solkrem er et must for å unngå å bli solbrent. UV-lys skader strukturen i huden som igjen utvikler seg til solbrenthet om huden ikke beskyttes. UV-lys vil selv i små mengder bidra til å øke aldringsprosessen i huden slik at den ser eldre ut fortere. Selv om du av ulike årsaker mener at solkrem ikke være nødvendig og velger å ikke smøre deg, vil huden din etter kun få minutter bli påvirket i negativ grad av de skadelige UV-strålene. Huden vil etterhvert kunne bli solbrent og i verste fall kan du pådra deg brannskader om huden eksponeres alt for lenge for solen uten noen form for beskyttelse. Derfor er det alltid lurt å ha med en solkrem i vesken uansett hvor du skal.

Unngå å bli solbrent med riktig solkrem

Når huden utsettes for skadelige UV-stråler vil elastisiteten og regenereringen i huden reduseres og aldringsprosessen øker. Når du bruker solkrem med høt nok faktor unngår du ikke bare å bli solbrent, men du vil alltid holde deg bekyttet slik at huden din holder seg yngre og sunnere lenger. Selv om du har mørk hud vil ikke huden kunne beskytte seg selv mer enn 30 minutter før solen begynner å gjøre skade. Har du en lysere hudtone begynner skadene allerede etter kun 10 minutter uten solbeskyttelse. Derfor er det viktig å bruke solkrem uansett hvilke hudtype og farge du har.

Solbeskyttelse for håret

Veldig mange hårprodukter inneholder solfaktor som beskytter håret mot falming og skader som for eksempel tørt og sprøtt hår. Alle vil bevare fargen på et nybehandlet hår så lenge som mulig, og du kan derfor finne flere produkter som vil bevare fargeresultatet mye lenger. Solkrem beskytter huden din, men den vil også forsinke bruningsprosessen til en viss grad. For de som ønsker å unngå å bli solbrent, i tillegg til de andre skadelige virkningene fra solen, kan enkelt benytte seg av selvbruning for å oppnå en delikat sommerbrun hud. Med selvbruning kan du velge hvor brun du vil bli ved å regulere antall påføringer og du er sikret god farge uten å bekymre deg for en økt aldringsprosess og solbrenthet.