• 2 valgfrie gratisprøver
  Velg blant eksklusive prøver for kvinner og menn.
 • Gratis frakt over kr 600,-
  Gratis frakt på ordre over kr 600,- innenfor Norge
 • Leveringstid 3-5 virkedager
  Rask og sikker levering med Posten og Bring
 • Gratis gaveinnpakning
  Få gratis gveinnpakning, velg et kort og legg ved en personlig hilsen.
 • Ingen toll
  Ingen toll

Benefit Cosmetics
Les mer om Benefit Cosmetics

Sjekk ut Benefits fantastiske kosmetiske verden og bli overrasket: Bak frekke navn som Dr. Feelgood eller Rush Hour finnes raffinerte skjønnhetsprodukter, høy kvalitet og massevis av godt humør! La dette ikoniske merket stå for den mest behagelige siden av din skjønnhet og la deres store fordel også bli din: Latter er fortsatt den beste kosmetikk!

Benefit Cosmetics (105)

Tilbake 1 2

Benefit - inspirerende makep i vintage-stil

Benefit ble lansert av tvillingene Jean og Jane Ford i San Fransisco i 1976 og kjennetegnes av sitt feminine vintage design og sine usjenerte og jentete produktnavn. Den første ideen var å utvikle "quick-fix" produkter hvorav det første het "Rose tint", bedre kjent som "benetint". I 1991 fikk merket det fullstendige navnet Benefit Cosmetics og med det fulgte den første butikken i USA, som ikke overraskende ble en imponerende suksess. Benefit ekspanderte til London hvor de fikk æren av å åpne butikk på selveste Harrods. Det tok heller ikke lang tid før de startet sin egen nettside.

Benefit et merke med "elsk"-produkter

Benefit er et absolutt favorittmerke for øyenbrynselskere. Allerede i 2003 åpnet de en egen "Brow Bar" - en liten butikk som spesialiserte seg på forming av bryn. Utvalget av spesialprodukter for bryn er sammen med flere andre uunnværlige produkter samlet i et lite univers. Benfit har kommet med flere ikoniske produkter som har tatt en hel verden med storm og som har fått tusenvis av kvinnelige tilhengere verden over. Mye av Benefit sin sjarm ligger i deres unike evne til å formidle ekte "feel-good"-stemning med sitt lekne og positive sortiment.

Benefit tilbyr et bredt utvalg av makeup som concealere, primere og foundations, i tillegg til øyenskygger, rouge, glosser i feminine nyanser og leppestifter for enhver smak. Benefit har også ulike makeup-tilbehør, koster og ikke minst superpopulære "beauty kit" som kommer i flere ulike varianter for ulike behov. Jentene i Benefit har også sørget for å berike sortimentet med en fullstendig hudpleieserie. I likhet med de fleste andre kosmetikkmerker har Benefit et lite og sjarmerende utvalg av dufter og gavesett. Benefit sine sjarmerende produkter finner du her hos Douglas, både spennende nyheter og velkjente klassikere.