• 2 valgfrie gratisprøver
  Velg blant eksklusive prøver for kvinner og menn.
 • Gratis frakt over kr 600,-
  Gratis frakt på ordre over kr 600,- innenfor Norge
 • Leveringstid 3-5 virkedager
  Rask og sikker levering med Posten og Bring
 • Gratis gaveinnpakning
  Få gratis gveinnpakning, velg et kort og legg ved en personlig hilsen.
 • Ingen toll
  Ingen toll
Visual

Velg:
Sorter:En Valentine gave som sier kjærlighet

Hvert år den 14. februar feires Valentinsdag eller Valentine. Mange syns det er hyggelig å gi en liten gave til sin kjære på Valentine – om den er liten eller stor er opp til deg. Hos Douglas finner du perfekte gaver til Valentinsdag - i mange prisklasser. Hva med favoritt-parfymen? Eller en ny barberkost? Legg ved et personlig kort med fine ord og voilá – valentines gaven er i boks!

Valentines gave til han

Jovisst liker gutta å få gave fra kjæresten sin! På douglas.no finner du alt fra luksuriøse hudpleie-sett til små oppmerksomheter. Tips til rimelige valentines gaver til han kan være håndkrem, hårstyling-produkter eller dusjsåpe. Andre valentine-tips er fuktighetskrem, parfyme, deodorant eller toalettmappe. Se for eksempel på Pour Homme fra Bottega Veneta – en herlig krydret, maskulin parfyme.

Valentines gave til henne

Vil du overraske kjæresten med noe ekstra på Valentine? På douglas.no har vi noe for alle. Er kjæresten din en sminke-elsker vil hun juble over en øyeskyggepalett fra f.eks ZOEVA, Too Faced eller Benefit Cosmetics. En lekker parfyme faller som regel i god jord – ta en titt på Chloé Love Story – en romantisk, frisk og glad duft. Hudpleie fra Lâncome, DIOR eller Estée Lauder er også en flott gave.

Den romantiske Valentine-gaven

Det er noe eget med Valentine. På denne dagen har man virkelig lov til å være romantisk – og gaven må gjerne gjenspeile dette. En dag for å feire kjærligheten. Klassiske gaver til Valentine innen duft og kosmetikk finner du på douglas.no. Her kan du også velge å få gaven lekkert innpakket, helt gratis. Og du, gaven kan sendes rett hjem til kjæresten med en personlig hilsen fra deg. Alt ordner du enkelt i nettbutikken.